Tietosuojakäytäntö

OnlineGamblers.com on nettikasinokumppanuussivusto, jolla vierailu on ilmaista. Kun käytämme sanoja “me”, “meille” tai “meidän” tällä sivulla, viittaamme OnlineGamblers.comiin. Koska emme ole nettikasino, emme kerää paljoa tietoa vierailijoistamme.

Seuraava on tietosuojakäytäntömme, joka esittää selvästi vierailijoiden oikeudet sekä meidän velvollisuutemme. Se tarjoaa myös tietoa liittyen siihen, kuinka paljon tietoa keräämme sinusta, ja miten käytämme tätä tietoa.

Tiedot, joita keräämme

Keräämme vierailijoiltamme vain sellaisia tietoja, joita he tarjoavat vapaaehtoisesti. Kerätessämme, käsitellessämme ja käyttäessämme vierailijoilta kerättyjä tietoja noudatamme säädöksiä, lakeja ja sääntöjä, joita EU:n yleinen tietosuojakäytäntö (GDPR) on asettanut.

Keräämme sinusta tietoa aina, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähettääksemme uutiskirjeemme säännöllisesti, tarvitsemme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Säilytämme näitä tietoja Aweber.comin turvallisella ja luotettavalla kolmannen osapuolen palvelimella. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos haluat pyytää ilmaisen kopion tiedoistasi.

Lisäksi sinulla on oikeus poistaa itsesi uutiskirjelistaltamme, milloin ikinä haluatkaan. Kun teet niin, poistamme kaikki tietosi tietokannastamme sekä sinut postituslistaltamme.

Miten käytämme vierailijoiltamme keräämiämme tietoja

Kuten aiemmin mainitsimme, keräämme joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun tilaat uutiskirjeemme. Käytämme näitä tietoja lähettääksemme sinulle kampanjasähköposteja, tarjouksia ja mainoksia liittyen nettikasinokumppanuusliiketoimintaamme.

Saamme ilmoituksen, aina kun avaat uutiskirjeemme. Voimme käyttää tätä tietoa luodaksemme ja lähettääksemme jatkossa sähköpostia sinulle sekä muille vierailijoille, jotka eivät ole avanneet uutiskirjeitämme. Teemme tämän, koska haluamme sinun saavan tiedon uusimmista kasinotarjouksista. Emme lähetä mitään markkinointisähköposteja, jotka eivät liity ydinliiketoimintaamme.

Lupasi on tärkeä

Kuten näet, saamme vain sellaista tietoa, jota annat meille vapaaehtoisesti. Emme kerää mitään tietoja sinusta ilman, että tiedät tämän. Kun tilaat uutiskirjeemme, lupaudut antamaan meille nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit vapaasti perua tämän luvan perumalla uutiskirjeemme. Poistamme tällöin välittömästi tietosi tietokannastamme.

Tietosuojaoikeutesi Aweber.comilla

Säilytämme tietojasi Aweber.comilla, joka on turvallinen ja luotettava kolmannen osapuolen palvelin. Käytämme tämän yhtiön palveluita lähettääksemme sinulle uutiskirjeemme.

Sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet Aweber.comilla:

Oikeus saada tietoa – Sinulla on aina halutessasi oikeus pyytää henkilötietojasi sekä tietää se, miten ja miksi käytämme tietojasi.

Oikeus päästä käsiksi tietoihin – Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi aina, kun haluat.

Oikeus oikaista tietoja – Sinulla on oikeus päivittää, muokata tai muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa.

Oikeus poistaa tiedot – Voit pyytää meitä poistamaan tietosi milloin tahansa. Teemme niin välittömästi, ja lopetamme uutiskirjeidemme lähettämisen sinulle.

Oikeus perua tilaus – Olet vapaa perumaan uutiskirjeemme tilauksen milloin ikinä haluat. Poistamme tällöin nimesi ja sähköpostiosoitteesi välittömästi postituslistaltamme.

Tietosi ovat turvassa

Emme jaa henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle tai yksityishenkilölle missään tilanteessa. Jos meidän on pakko jakaa tietosi, teemme sen vasta sen jälkeen, kun olemme saaneet sinulta siihen luvan.

Työntekijöillämme voi olla pääsy tietoihisi, mutta vaadimme heidän noudattavan GDPR:ää sekä omaa tietosuojakäytäntöämme. He eivät ikinä paljasta tai jaa tietojasi millekään kolmannelle osapuolelle.

Varoituksemme

Vaikka teemmekin parhaamme suojataksemme tietosi, on sinun hyvä tiedostaa, että tietojen siirtäminen netissä on aina riskialtista. Emme ole näin ollen vastuussa, jos joku kolmas osapuoli pääsee luvattomasti käsiksi tietoihisi syistä, joihin emme voi vaikuttaa.

Valitukset

Kuten jo mainitsimme, vastaanotamme ja käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, joita sinä annat meille vapaaehtoisesti uutiskirjettä tilatessasi. Käsittelemme tietojasi tietosuojalainsäädännön puitteissa. Jos sinulla on valituksia tavasta, jolla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa asiasta. Katsomme, voimmeko tehdä asialle jotain. Jos uskot, että henkilötietojasi käytetään millään tavoin väärin, tutkimme välittömästi asian ja teemme tarvittavat toimet sen muuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Odotamme kuulevamme sinusta. Ottaaksesi meihin yhteyttä, käytä yhteydenottolomakettamme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Roulette wheel
Coin top
Coin left
Coin bottom
Dice

Hold deg oppdatert og få 200 freespins!

Advertising policy

Mange av de casinoene som omtales på dette nettstedet mottar OnlineGamblers.com kompensasjon fra. Dette kan ha en innvirking på hvordan casinoene fremstilles på vår nettside, og da for eksempel i hvilken rekkefølge de opptrer i. Siden inkluderer ikke alle casinoer eller alle spill som er tilgjengelig på markedet. Vær vennlig å les vår side om retningslinjer for annonsering for mer informasjon.

Merknad: Meninger og ytringer som fremkommer på sidene er forfatternes egne og ikke casinoenes, og har heller ikke blitt vurdert eller godkjent av noen av våre samarbeidspartnere.